Doorgaan naar artikel

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Ga terug naar het overzicht

Ga de zomer in met EasyBlue

EasyBlue gasflessen om te kamperen of barbecueën
Het leek even spannend, maar ondertussen is de zon helemaal terug van weggeweest. Hoog tijd dus om met volle teugen te genieten van de zomer! De EasyBlue-gasflessen van Primagaz zijn hierin je ideale metgezel. Zowel thuis als op vakantie voorzien zij je van de nodige energie.

EasyBlue in het kort

De EasyBlue-gasflessen van Primagaz zijn verkrijgbaar in twee formaten: EasyBlue PLUS (6 kg) en EasyBlue XL (9,5 kg). Ze zijn gevuld met propaan, waarvan 20% Futuria Propaan: een hernieuwbare energie die geproduceerd wordt uit biomassa en minder impact heeft op het milieu. 

De flessen zijn gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze zo licht zijn als kunststof, maar wel zo veilig als staal. Ook zijn ze voorzien van een praktische kunststof handgreep waardoor ze makkelijk te gebruiken zijn.

Koken tijdens het kamperen

Trek je er deze zomer op uit met de tent of de caravan? Ga je genieten van de zon op een gezellige camping of zoek je liever de rust op in de natuur? Waar je ook gaat, EasyBlue gaat met je mee.  

De EasyBlue-gasflessen zijn ideaal om je potje te koken tijdens het kamperen. En na een hele dag zwemmen, wandelen of zonnen smaakt die maaltijd nóg beter! 

Zomerse barbecuefeestjes

Voor sfeer en gezelligheid hoef je niet per se op vakantie te gaan, integendeel. Haal je gasbarbecue van stal en zet de aardappelsalade klaar, want met EasyBlue sta jij binnen de kortste keren te grillen.

In tegenstelling tot een barbecue op kolen is een gasbarbecue onmiddellijk warm en kan je de temperatuur makkelijk onder controle houden. Zelfs die typische rooksmaak kan je perfect nabootsen op je gasbarbecue. Meer weten? Lees er alles over in dit artikel.

Lekker lange zomeravonden

We hebben lang genoeg gewacht op de zomer, natuurlijk willen we nu volop genieten van élke seconde. En dat betekent ook na zonsondergang. Met een goede terrasverwarmer hou je het buiten lekker warm tot in de late (of vroege) uurtjes. 

Een terrasverwarmer op gas is trouwens ook op langere termijn een goede investering, aangezien je zo ook in het najaar of zelfs ‘s winters nog alles uit je tuin of terras kan halen. We zetten alle voor- en nadelen van terrasverwarming op gas op een rijtje in dit artikel.

Gasfles leeg? Dan heb je nog geld tegoed

Na zo’n energieke zomer is de kans groot dat je gasfles helemaal leeg is. En dat is goed nieuws, want jouw lege Primagaz-gasfles is geld waard! Breng ze binnen bij een erkend Primagaz-verkooppunt en krijg je statiegeld terug. Je hebt hier geen aankoopbewijs of waarborgkaartje voor nodig.

Wil je graag nog meer tips rond het gebruik van jouw Easyblue-gasfles, neem dan zeker een kijkje in onze adviesrubriek. Of benieuwd waar je EasyBlue kan kopen? Check hier alle verkooppunten.

Geniet van de zomer!